keskiviikko 7. elokuuta 2013

Hukkumisonnettomuus ja raittilapasia


Viikonloppu tuli taas vietettyä möksällä. Olin varsin laiskalla tuulella koska en tehnyt oikeastaan yhtään mitään! En poiminut mustikoita enkä vadelmia vaikka pyhästi olin päättänyt kartuttaa marjasatoa talvea varten. Ainut mitä sain aikaiseksi oli yhdet lapaset. Edellisen postauksen lapasille löytyi nimi, ne ovat raittilapaset ja ohje löytyy nyt tuolta linkin takaa. Päätin kokeilla samaa ohjetta hempeämmillä väreillä. 


Tekovaiheessa tapahtui kaamea hukkumisonnettomuus. Yksi sukkapuikko putosi laiturilta lampeen ja upposi pohjaan välittömästi! Hetken vaelsin murheenallossa kunnes hoksasin että voi niitä lapasia neuloa neljälläkin puikolla! Kärkikavennukset oli aika haastavat kun piti laskea tarkkaan mihin kohtaan ne tulevat mutta valmistuivat ne lapaset vastoinkäymisistä huolimatta.

Langat oli 7-veikkaa, vaalenapunaista ja harmaankirjavaa, oisko ollut Polkkaa. Mulle tulee tästä väriyhdistelmästä mieleen maastokuvio. Ihan hauskalta ne näyttävät vaikka ensin epäilin että taisi mennä pieleen tämä värivalinta.Viikonloppuna mökkilammen rannassa vaelsi myös tällainen albiinotiikeri vaanimassa kaikkia lentäviä ötököitä. Saalistusvaisto kostautui sillä tavalla että kissaneiti molskahti lampeen kun yritti tavoitella perhosta :-D

1 kommentti:

  1. Ihanat lapaset, selvästi kuviossa on jotain maastomaista. Niin se kissaneitikin oppii vahingoista :)

    VastaaPoista