maanantai 30. tammikuuta 2017

Alkanutta Vuotta 2017

Viime vuosi päättyi käsityöbuumiin ja uusi vuosi jatkaa samaa rataa. Viime töikseni enne vuodenvaihdetta sain valmiiksi "ikuisuus projekti " Maggi the Owl:n. Yhden Maggien olen jo aiemmin tehnyt ja tämän toisen palaset ovat olleen valmiina lähes kaksi vuotta. Nyt oli sopiva hetki yhdistää ne.
Tästäkin Maggiesta tuli oikein onnellisen näköinen ja hän sai jäädä asumaan ihan meidän omaan olkkariin :-)

Joulun jälkeen olin viikon töissä ja sitten iski vanhuus! Synttäreitäni seuraavana päivänä jämähti alaselkä jumiin ja sit aukoessa olinkin kaksi viikkoa sairaslomalla. Siinä tuli muutamat Anelmaiset värkättyä aikaa kuluttaakseni. Ne eivät olleet erityisesti kenellekään. Kunnes töihin palattuani tajusin pitkäaikaisen työkaverin jäävän kahden päivän kuluttua ansaituille eläkepäiville. Liekö sitten alitajunnassani ollut kuitenkin ajatus kenelle sukat voisivat kuulua koska väritys oli ihan prikulleen työkaverilleni sopiva.Tällä kertaa vähän hifistelin ja lisäsin vähän blingblingiä näihin sukkiin :-)

Rakas mieheni käyttää Rauman Lukko -sukkiaan tietysti vain Raumalla. Liedon kotiin tarvittiin siis omat sukat. Herran oma toive oli että käytän pelkästään jämälankoja ja tällainen oli sitten lopputulos:


Tulipahan riemunkirjavat ja iloiset sukat. Mutta iloinen ja aina positiivinen on niiden käyttäjäkin, maailman ihanin mies <3

Viikko sitten työkaverini Pirkko pyysi minulta uusia sukkia. Hänelle tein ennen joulua Pirkon näköiset -sukat eli Pirkkoset kiitos muuten tuosta Pirkkoset -nimestä lukijalleni Virpille :-) 
Tällä kertaa toiveena oli lyhytvartiset, rypistyvät sukat joiden värillä ei ollut väliä kunhan ei ole mustat. Ei muuta kuin luovuus valloilleen:


 Ryppyvarsi on vanha tuttu vuosien takaa ja hyväksi havaittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti