torstai 10. marraskuuta 2016

Kuin silloin ennen...

Tänä syksynä on iskenyt neulomisvimma oikein urakalla. Pitkästä aikaa :-)
Tuntuu ettei malttaisi töissäkään käydä ja iltaisin tulee vain istuttua sohvalla puikot kädessä. Tulostakin on sentään tullut. 

Ensimmäisen esittelyyn pääsee "ikuisuusprojekti" (ainakin miehen mielestä...) nimittäin Lukko -sukat. Tulin luvanneeksi miehelleni että jos hän joskus minua kosii neulon hänelle Lukko -villasukat. Tässä ne nyt sitten vihdoin ovat :-)


Lanka on Gjestalin Jannea ja malli ihan oman luovuuden tulos :-)

Blogin historiaa tutkiessa voi todeta että minulle iskee joka syksy kirjoneulebuumi. Niin tänäkin vuonna. Vanhat suosikkini Norskit  tipahtivat jälleen kerran puikoilta. Nämä menivät sitten tulevan anopin nimpparilahjaksi kun sattuivat valmistumaan juuri nimipäivää edeltävänä päivänä. Lanka seiska veikkaa.


Syksyllä on tullut myös aika monta sukkatilausta. Ensimmäinen tilaustyö oli Reaverset. Näistähän on olemassa useampi ohje ja tällä kertaa tein ne joissa pohja on virkattu. Minusta se on vielä paremman ja aidomman näköinen kun neulottu versio.


Työkaverini tilasi tyttärilleen joululahjaksi Anelmaiset tyttöjen lempiväreissä. Oli mukava tehdä vaihteeksi vähän pienemmässä koossa nämä suosikkisukat. 


Puikoilla on jo tulossa lisää sukkia ja lapasia. Luvassa lyhyet Anelmaisten inspiroimat sukat  ja itse suunnitellut kirjoneulelapaset :-)
 
 1 kommentti: