keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Lisää Anelmaisia....


Unelmaisiin Anelmaisiin jää näemmä koukkuun! Kolmannet Anelmaiset valmistuivat viime viikolla. Välissä tein työkaverilleni ja hyvälle ystävälleni lahjaksi myös Anelmaiset hänen vaihtaessaan työpaikkaa. Niiden väritys oli turkoosi/musta. Odottelen vielä kuvaa kyseisistä sukista, itse en ehtinyt niitä kuvata kun valmistuivat niin viimetipassa.

Nämä kuvissa olevat sukat tilasi toinen työkaverini. 
Seuraavat ovat jo puikoilla.....
 

2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Olisin ollut kiinnostunut juuri tämän sukan värivalinnoista?Onko siinä valkoinen,polkka pinkki kanerva,vaalean punainen,harmaa ja vaaleanharmaa?Vai onko joku raitalanka tai muu valmis "sekote" tuo lanka mistää tulee nuo harmaat/beiget värit?
  Ja aiwan mielettömän ihania tekeleitä sinulla <3
  t:myös neuloosia sairastava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :-)

   Tosiaan sukissa on käytetty 7 -veikan valkoista, pinkki-kanervaa ja vaaleanpunaista. Nyt kun asiaa kysyit en ole varma onko tuo vaaleampi "harmaa" tosiaan vaaleanharmaata vai vaaleanruskeaa. Kun katsoo värikarttaa veikkaan että se on vaaleanruskeaa. Muistan että lankaa valitessa mietin että ei ihan vastannut mun mielikuvaa harmaasta enkä silloin löytänyt muuta vaihtoehtoa 7 -veikoista. Tuo tummempi harmaa on Lauri -sukkalankaa. Tulipa sekava selostus mutta jospa jotain apua sait kuitenkin :-)

   Poista