tiistai 23. helmikuuta 2016

Heiluu ne puikot edelleen vaikka harvakseltaan

Blogin hiljaiselosta huomautellaan minulle nykyään lähes päivittäin. Nyt on otettava itseä niskasta kiinni ja rustattava joku pieni postaus tännekin. Etsiessäni kuvia viime aikaisista tuotoksistani, huomasin että kaikkia ei ole tullut ikuistettua :-(

Edellisessä postauksessa esittelin kuopuksen kesäsukat jotka tein Coats Regia Fluormania Color -langasta.  Lankaa jäi sen verran että siitä saatiin neitoselle myös sormikkaat. Niitä on käytettykin ahkerasti ja alkavat olla jo käyttökelvottomassa kunnossa...

Kuvassa sormikkaat vielä uutuuttaan hohtavina :-)


Pienelle Tessa -tytölle äiti tilasi villasukat ja lapaset. Lanka on Novitan Nallea ja mallina perinteinen junasukka. Samaa ideaa käytin myös lapasten resorissa.


Työkaveri tilasi lapsilleen unisukat. Kaapin kätköistä löytyi vanhoja sukkalankoja joista sellaiset sitten värkkäsin. Molemmat on Novitan lankoja. Tumman vihreä taisi olla Nallea ja vaaleampi Ilonaa (tai jotain siihen suuntaan....)

Malli on ihan omasta päästä neuloessa luotu....

Syksyllä menin sitten lupaamaan heikkona hetkenä Converse -sukat  eräälle tuttavalle. Etsin hyvää mallia ja ohjetta netistä pitkään. Muutaman koekappaleenkin tein. Lopulta päädyin investoimaan aitoon ja alkuperäiseen Reaverse -ohjeeseen. Ne vaan on kaikkein hienoimmat ja aidoimman näköiset. Ainakin minun mielestäni. Sinänsä sukat on helppo tehdä mutta paljon näpräämistä ja värkkäämistä niiden tekemisessä on. Lopputulos on kyllä sen arvoinen.


Ensimmäisistä sukista on kuva vain toisesta vaikka kyllä mä niitä kaksi tein.....


Toiset sukat pääsi kuvaan ihan parina :-)
 
 Olen pitkään kaipaillut itselleni valkoisia villasukkia. Ne kun ovat sopivan neutraalit ja tyylikkäät. Kaikenmaailman riemunkirjavia sukkia kaapista löytyy ja nyt löytyy myös valkoiset!
Lankana 7-veljestä ja ohje Novitan hieman mukailtu malli...


Tällä hetkellä puikoilla on Horatio and Oren -lapaset. Yritän saada niistä kuvan tänne heti kun valmistuvat! 
 
 2 kommenttia:

  1. Kivaa lukea taas kuulumisia ja tekemisiä.
    Tilaisin kans cons sukat jos uskaltaisin��.

    Anki

    VastaaPoista
  2. Olipas sulla tullu paljon kaikenlaista neulosta. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista