tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kirjoneulebuumi


Lupasin olla aktiivisempi bloggaaja joten siirrytään sanoista tekoihin!

Kirjoneulebuumi iskee aina tasaisin väliajoin. Viikko sitten sain vihdoin aloitettua mainitsemani Horatio&Oren -lapaset. Olen jo pitkään ihaillut näitä söpöjä lapasia Kardemumman talo -blogissa ja nyt ovat ensimmäiset omat pöllöt valmiit. Uskoisin etteivät nämä jääneet viimeisiksi. Malli oli loppujenlopuksi helppo mutta vaatii keskittymistä ja jatkuvaa ohjeen seuraamista. Silti ne valmistuivat nopeasti ja tykkäsin erityisesti peukalomallista. Siitä tuli oikein istuva. Nämä pöllölapaset pääsivät lämmittämään ystäväni Miran kätösiä. Mira tunnetusti on pöllöfani kuten täällä blogissa on aiemmin kerrottu.

 
Lanka oli perinteistä 7-veikkaa.
Käsityölaatikon kätköistä löytyi myös kirjoneulesukat jotka olen aloittanut jo syksyllä. Valmiiksi ne tulivat ennen joulua mutta sain vasta viikonloppuna pääteltyä langat.
 
Tämäkin malli löytyi
Kardemumman talo -sivulta ja blogin pitäjän itse suunnittelema. Näissä minun sukissani malli ei pääse ihan oikeuksiinsa lankavalinnan vuoksi. Toisaalta valinta oli tietoinen koska minua kiehtoo liukuvärjättyjen lankojen käyttö kirjoneuleissa. Tässä tapauksessa vihreän eri sävyt yhdistettynä luonnonvalkoiseen on mielestäni kaunis yhdistelmä. Lanka jälleen 7-veikkaa.

 

1 kommentti:

  1. Täällähän on tehty vaikka mitä jännäää... Hienolta näyttää :)

    VastaaPoista