tiistai 21. toukokuuta 2013

Toukokuun SNY -paketti

Tänään on kuopukseni 9-vuotis syntymäpäivä. Sen kunniaksi isoveljen oikea käsi kipsattiin heti aamusta. Loukkasi peukalonsa eilen kun pelasi kavereiden kanssa jalkapalloa. Nyt on pari viikkoa komea neonvihreä kipsi koristamassa nuorenmiehen kättä. Ei päivää ettei vahinkoa :-)

Posteljooni oli tuonut laatikkoon pakettikortin ja piti hetimiten lähteä paikalliseen postiin pakettia noutamaan. Ja millaisen paketin mukaani sainkaan!!! SNY:ni on onnistunut joka kuukausi lähettämään minulle paketin juuri silloin kun eniten olen kaivannut piristystä arkeeni. Tämänpäivän käsiepisodin jälkeen toukokuun paketti toi minulle jälleen kerran suunnattomasti iloa ja hyvää mieltä :-)

Ja olisi varmasti tuonut kenelle tahansa koska niin upea paketin sisältö on:


Neljä kerää Novitan Luxus Cotton lankaa, neljä kerää Novitan Pirtelö -lankaa ja 3.5mm sukkapuikot Muumimamman voimajuoma -teetä ja Spelt -lakua Silikoninen pannualusta ja muffinssivuokia. Ihanissa kesäkuoseissa kertakäyttömukeja, -lautasia ja servettejä. Kotiliesi -lehti sekä uusi tuttavuus Koto living -lehti. 

Voimajuoma tulee taatusti tarpeeseen! Spelt -lakuja en ole ennen maistanut. Silikonisia muffinssivuokia olen haaveillut hankkivani koska meillä leivotaan paljon muffinsseja. Eli tarpeeseen tulivat! Pannualunen samoin tuli tarpeeseen koska entiset alkavat olla lahoamispisteessä. Kesäiset astiat ja servetit sopivat hienosti terassin kesäkattaukseen. Lehtiä on mukava lukea kun lepäilee aurinkotuolissa terassilla :-)

ISO KIITOS ihanalle SNY:lleni koko tästä keväästä! Olet tuonut minulle niin paljon iloa ja uusia ideoita käsitöiden tekemiseen. Nimittäin ensimmäinen virkattu pitsiliina on jo hyvällä alulla. Lanka on lähettämääsi virkkauslankaa ja ohje sinulta saadusta virkkauslehdestä :-)

Näitä ihania paketteja kevään SNY-kierroksella minulle lähetti puikot ja koukku

7 kommenttia:

 1. Hieman meni viimetippaan paketin lähetys. Kiva kuulla, että paketti oli mieluinen. Olen itse ostanu muutaman kerran Koto Living -lehden, minusta siinä on luettavaa kannesta kanteen,mukava uutuuslehti vanhojen käsityö ym. lehtien rinnalle.

  Ikävä kuulla pojallesi sattuneesta haaverista. Tsemppiä hänelle ja koko perheelle. Haaavereita sattuu, ei voi mitään.

  Syksyllä jälleen SNY pariin..eikös vain :)

  -puikotjakoukku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitan mökkikauden huomenna ja ajattelin ottaa Koto Living -lehden sinne mukaan ja tutustua ajan kanssa. Pirtelö -lanka pääsi jo puikoille. Se oli niin ihanan kesäistä että oli pakko keksiä kesäistä neulottavaa. Mitä se on, selviää aikanaan..... ;-)

   Poika on onneksi vahvaatekoa eikä pienestä säikähdä. Murehti vain ettei voi kevätjuhlassa soittaa bassoa niinkuin piti :-(

   KIITOS vielä sinulle kevään piristävästä SNY-kierroksesta :-)

   Poista
 2. Kiva lukea tekstejä, että ollaan tyytyväisiä omaan pariin. Hienoa!

  Aivan ihana paketti.

  Siinä on kuopuksella monta viikkoa totuttelua, ettei niin hyvin asioita pysty tekemään :). Mutta nyt voi nimmareita yms kerätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen osallistunut kaksi kertaa SNY-kierrokselle ja molemmat parini ovat olleet ihan huippuja :-)

   Onneksi kipsiä tarvii pitää vain kaksi viikkoa. Sormi ei ole murtunut vaan siinä on nivelsidevamma joten se paranee nopeammin.

   Poista
 3. Suurkiitokset mahtavasta Sny kierroksesta ja mahtiylläreistä!! Aivan ihanaa kesää Pärre!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)
   Ja ihana kuulla että kevään SNY-kierros oli odotusten mukainen, se lämmittää mieltä!

   Poista
 4. Mahtava paketti tosiaan, hurjan runsas. Minä olin mukana kierroksella ensimmäistä kertaa ja kyllä tästä jäi itselle hyvä fiilis, toivottavasti syksyllä käynnistyy uusi sny-rinki :)

  VastaaPoista