lauantai 13. huhtikuuta 2013

Sukkaa sukan perään....

Nyt on Pärrellä sukkabuumi menossa! Kesää kohden mennessä luulisi sen helpottavan mutta näyttää käyvän päinvastoin...
Yksi syy on Facebookin Voihan Villasukka -yhteisö. Sinne kun päivittyy joka päivä toinen toistaan hienompia sukkia ja uusia malleja. Niitä on ihan pakko itsekin testata. Positiivista tässä meikäläisen sukkabuumissa on se, että olen saanut jämälankoja kulutettua kiitettävän määrän. Ihan niitä pikkunöttösiä myöden :-)

Ensimmäisenä puikoille pääsivät Dropsin sivuilta löytyneet Hot sunset -sukat. Musta lanka on Novitan Nallea ja kirjava alkuperäisen ohjeen mukaan Dropsin Fabelia.


Tein kärkikavennukset ohjeen mukaan ja niistä tuli hauskat "tiittikärjet". Sukat on tosi pientä kokoa 35-36.

Kun auringonlaskut oli saatu valmiiksi innostuin kokeilemaan Olga-sukkien neulomista. Olga-sukat nro 1 eivät vielä pääse kuviin koska lanka loppui kesken. Apua on tulossa joten eiköhän nekin sukat kohta saada esittelyyn. En langan loppumisesta masentunut vaan otin käsittelyyn Nalle -lankaa vihreän eri sävyissä. 


Tein sukkiin tiimalasikantapään. Ensin meinasin tehdä tummanvihreät kantapäät mutta onneksi sain idean kaksivärisiin. Niistä tulikin hauskat :-)
Nämä sukat ovat kokoa 38-39.

Ja kun metsäiset Olgat eilen illalla valmistuivat kävin jämälankanöttöspussin kimppuun. Sieltä löytyi erinäinen määrä 7-veikan jättiraita jämiä. Sitten vaan jaoin kerät kahteen ryhmään että tulisi edes suurinpiirtein kaksi samanväristä sukkaa. Näissä sukissa neuloin mallineuletta kärkeen asti. Ei huono valinta, taidan tehdä toistekin :-)Näissäkin tiimalasikantapää. Olen sisäistänyt sen vihdoin eikä tarvitse enää luntata ohjeesta miten se tehdään. Kuten eräs sukkakollega facebookissa totesi, nämä ovat oikeat sikinsokin sukat :-)

Ja nyt pohtimaan millaiset sukat seuraavaksi. Tämän viikon saldona siis kolmet täysin valmiit ja yhdet 25% vajaat villasukat :-)


8 kommenttia:

 1. Ihania sukkia ja ihania värejä :)

  VastaaPoista
 2. Oletpa ollu ahkera! Kauniita sukkia, mä näitä tuolla naamakirjan puolella olen jo ihaillut :)

  VastaaPoista
 3. ihania kyllä kaikki..laittelehan kuvia jatkossakin tänne meidän ihailtavaksi. mie kun en facessa ole ni ei pääse sitä kautta ihailee..

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita :)

  -Sny

  VastaaPoista
 5. Kiitos :-)
  Ehdottomasti laitan kaikki kätteni työt edelleen näytille tänne! Buumi ei ole helpottanut, tuossa on kolmet sukat odottamassa että ehdin kuvata ja postata ne tänne......

  VastaaPoista
 6. Siellä fb:n puolella minäkin olen näitä sun sukkia ihastellut. Ilmankos näyttivätkin tutuilta.

  VastaaPoista