sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Pässinpökkimät Eerolle

Yksi aikakausi työyhteisössä päättyy ensi viikolla kun osastonlääkärimme Eero jää ansaitulle eläkkeelle. Me työtoverit haluamme tietysti muistaa häntä lämpimästi. Osastonhoitaja esitti perjantaina vienon toiveen josko puikoiltani tipahtaisi Eerolle kunnon "pässinpökkimät" saapassukat. Varastoista löytyi tähän tarkoitukseen sopivaa Gjestalin Raggegarn -lankaa. Olen saanut sitä  Lankamaailmasta. kaupanpäällisiksi yhteensä kuusi kerää. Aloitin sukat perjantai-iltana ja tänään sain ne valmiiksi. Perussukkamalli 3,5:n puikoilla. Tein sukkiin kunnon miehekkäät varret. Lanka on todella karheaa, kädet ovat ihan korppuna neulomisen jälkeen. Mutta nopsaan nämä valmistuivat ja ovat ehdottomasti lämpimin ajatuksin neulotut :-)


Sukkien teon lomassa olen ehtinyt hiihtämään ja järjestämään esikoisen 16 -vuotis synttärit. Niin se aika rientää ja pienestä prinsessastani on tullut ihana nuorinainen <38 kommenttia:

 1. Kyllä tuollaisten ihanuuksien kanssa kelpaa eläkkeelle lähteä:)

  VastaaPoista
 2. Siinä on oikein kunnon miesten sukat, kelpaa varmasti saajalle :)

  VastaaPoista
 3. Vaikka tuo Raggegarn lanka onkin kovaa, niin on se myös kestävää. Oma kokemus on, että kestää paremmin kuin Novitat.

  VastaaPoista
 4. Hienot saapassukat, oikein kunnon pässinpökkimät!

  VastaaPoista
 5. Komiat on sukat ja lämpimät.

  Sinulle on tulossa helmikuu/Ystävänpäiväpaketti.

  -SNY

  VastaaPoista
 6. Tuo Raggegarn -lanka muuten tuoksuukin aidosti lampaalle. Uskon että ovat kestävät, sen verran tömäkkää oli tuo lanka. Huomenna on sankarin viimeinen työpäivä ja sukat luovutetaan saajalleen. Harmi etten itse pääse paikalle kun aloitan huomenna loman ja suuntaan kohti Ylläksen hankia :-)

  VastaaPoista
 7. Oikein mukavaa lomaa Ylläksen hangilla.

  -SNY

  VastaaPoista