lauantai 8. joulukuuta 2012

Joulukuun kuulumisia...


Ensimmäiseksi TERVETULOA uudet lukijani! Mieltä lämmittää myös että niin moni on jo osallistunut arvontaan :-)

Tänään pakkaspäivän iloksi saapui viimeinen SNY paketti. Ihanan jouluisesta paketista paljastui taas monta ihanaa yllätystä:


Joulunpunaisia lankoja kolmea erilaista: Huopanen, Kotiväki ja Puro. Suloinen lankakeräkynttilä, tätä ei raaski polttaa ollenkaan! Herkkuani tummaa suklaata. Itse tehty huopakirja jossa oli jo valmiina valikoima neuloja! Aivan mahtava idea ja lahja. Tämä tuli todella tarpeeseen ja kaikki itsetehty on aivan extraihanaa!!

Lisäksi mukana oli kaunis joulukortti josta paljastui kuka on minulle syksyn aikana näitä ihania paketteja lähettänyt. Eli Virpi Vaakun kotoisia käsitöitä -blogista KIITOS olet ilahduttanut minua joka kuukausi mahtavilla paketeilla :-)

Ensimmäinen SNY syksy oli oikein mukava kokemus joten varmisti osallistun toistekin.

Viimeiset joulupallot valmistuivat itsenäisyypäivänä. Eilen ne toimitettiin tilaajalleen joka toivottavasti oli tyytyväinen lopputulokseen. 


Muutamat lovikkalapasetkin tipahtivat puikoilta. Nämä ovat miesten kokoa, valkoiset löysivät jo uuden kodin. Mustat taitavat päätyä pukinkonttiin....7 kommenttia:

 1. Nopeastihan se paketti tuli perille, mutta hyvä niin. Mukavaa on ollut olla mukana tässä SNY:ssä ja olen löytänyt samalla kivan blogin mitä seurata ja nyt voin seurata ihan "julkisestikin" :) Sulla on taas valmistunut niin paljon noita ihania joulupalloja, joita minä sain yhden kokeiltua, että kateeksi melkein käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulupalloja on tullut tehtyä jo melkein kyllästymiseen asti. Itse asiassa olisi vielä muutama pallo tehtävä ennen joulua..
   Vaikeinta koko hommassa on osata valita millaisen pallon seuraavaksi tekee :-)
   Kiitos vielä sinulle hienosta SNY syksystä ja tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 2. ihania joulupalloja jamielettömän paketin olet saanut.tuo suklaa on hyvää!nim.kokemusta on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)
   Oli muuten erinomaisen hyvää suklaata, maistoin tänään!!

   Poista
 3. vau, mikä paketti!

  Ja noita palloja ei voi kuin ihailla. Itse en ole saanut itseäni kokeilemaan, että osaanko tehdä.. Ehkä ensi jouluksi XD.

  Kauniit lapaset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)
   Nuo lovikat tuntuvat olevan nuorison keskuudessa suosittuja. Niitä on kiva antaa suvun nuorisolle joululahjaksi :-)

   Poista
 4. Komeat lovikat! Ihana SNY-paketti, sydämellinen sisältö väriä myöten.

  VastaaPoista