perjantai 2. marraskuuta 2012

Lilliputti lovikkaat ja salaisuuksia.......


Lovikkalapaset tuntuvat olevan nuorison suosikkeja. Niitä on jo tilattu jouluksi muutama pari. Lankakorista löytyi pieni jämä keltaista Huopanen -lankaa. Siitä valmistui sitten pikkuiset lovikat. Oisko parivuotiaan neitosen käteen sopivat. Koristeeksi vähän hempeää vaaleanpunaista ja valkoista. 

Nämä valmistuivat pienen kokonsa ansiosta pikavauhtia :-)


Ja sitten se salaisuus. Kaikkia ihania käsityöblogeja lukiessani olen huomannut että lähes jokaisella käsityöfriikillä on kissa. Itse olen aina ollut viimosen päälle koiraihminen. Lapsena perheessämme oli aina koira ja on meillä omakin ollut, saksanpaimenkoira Demi <3
Perheessämme on ollut kova koirakuume lapsilla ja miehellä. Itse olen ollut inhorealisti asian suhteen. Nyt syksyllä olen kuitenkin alkanut myös haaveilla josko meidänkin perheeseen saataisiin uusi perheenjäsen. Summasummarum, nyt tämäkin neuloosi diagnoosin omaava naisihminen saa oman KISSAN!!! Kyllä vain, koirakuume vaihtuikin käytännön syistä kissakuumeeseen ja siihen löytyi lääke kummitädiltäni. Viime torstaina syntyi Lumikki -kissalle kaksi ihanaa valkoista karvapalloa joista toinen muuttaa meille kunhan ensin kasvaa emon hellässä huomassa tarpeeksi isoksi :-)2 kommenttia:

  1. Söpöt lapaset. Noin pieniä on kiva tehdä, kun valmistuu niin nopeasti.
    Ihana odottaa pientä karvapalloa, on ne eläimet vaan niin ihania ja varsinkin pentuna. Meilläkin on yksi nelijalkainen... eli koira :)
    t. SNY 29

    VastaaPoista
  2. Odottavan aika on kyllä pitkä. Koko perhe on kyllä innoissaan uudesta jäsenestä. Ennen joulua käydään varmasti tervehtimässä pikkuista :-)

    VastaaPoista