maanantai 19. marraskuuta 2012

Joulumyyjäiset lähestyy...


....se tarkoittaa että joulupalloilu vain kiihtyy. Tässä katsaus viikonloppuna valmistuneisiin palloihin. Perinteisten punavalkoisten lisäksi joukkoon mahtuu joulunvihreää sekä pörröistä efektilankaa. 

Perjantaina kävin Tampereella kädentaitomessuilla. Siellä oli valtavasti nähtävää ja ihmeteltävää. Ostoksiakin tein. Tylsästi tyydyin Novitan lankoihin mutta kun sai halvalla......


Novitan osastolla oli joulukuusi koristeltuna neulotuilla joulupalloilla. Vaikka oma kehuu haisee niin kukas se kissanhännän nostaa jollei kissa itse, pakko sanoa että omat palloni ovat kyllä varsin salonkikelpoisia. Niin tasaisia ja ihmeen pyöreitä. Mutta eiköhän se ole harjoituksen tulos. Riittävästi toistoa niin alkaa pallokin näyttää pyöreältä :-D

Pallojen lisäksi puikoilta on valmistunut lovikkalapasia, niistä postausta myöhemmin....


13 kommenttia:

 1. Voihan jysäys! Teitkö sä todella kaikki nuo pallot viikonlopun aikana?! Olet sä kyllä aikamoinen pallotehtailija. Kaiken kukkuraksi ne ovat tosi kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sentään ihan kaikkia nyt tehnyt :-D
   Eli nuo takanreunalla olevat yhdeksän palloa. Kiitos kehuista! Pallotehtailijalla alkaa täyte loppumaan, pitää kysellä kavereilta vanhoja tyynyjä kierrätettäväksi....

   Poista
 2. Aivan ihania joulupalloja, tuo aidon joulutunnelman. Ja tässä vaiheessa uskallan varmaan tunnustaa, että kokeilin itsekin tehdä joulupalloa eli yhden vain ja ensikertalaiseksi olin aika tyytyväinen tulokseen :)
  t. SNY 29

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)
   Toivottavasti teet lisää joulupalloja, ainakin yksi kaveri pitää pallolla olla :-D

   Poista
 3. Ihania! Teidän joulukuusi taitaa tänä vuonna olla kuin Novitan osastolta, vai kuinka?;> Koska nuo teidän myyjäiset ovatkaan? Haluan tulla ostamaan sinulta jotkut ihanat lovikkalapaset!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taidan yksikään pallo päätyä meidän joulukuuseen...
   Myyjäiset ovat ensi tiistaina 27.11. klo 9 alkae. Kannattaa tulla ajoissa paikalle :-)

   Poista
 4. No jo on nättejä palloja! Noista kelpaakin olla ylpeä :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja palloja, täytyis alkaa neuloa niitäkin, ne on niin hienoja!

  VastaaPoista
 6. Kivoja palloja, miten vaan niitä tehdään, kauniita ja sykähdyttäviä ovat. Kuin vanttuiden koritenauhan päässä killuvat pompulat.
  Terkuin Seija mummo Raumalta

  VastaaPoista