sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Lokakuun SNY

Ihana SNY:ni ilahdutti minua lokakuun paketilla heti kuun alussa :-)
Postauksen ehdin tekemään vasta nyt koska viikonloppu vierähti konferenssissa Helsingissä. 


Paketista löytyi Novitan Puro -lankaa jälleen ihanissa väreissä! Värisävyn nimi on sopivasti Ilo, koska iloa tämäkin paketti toi syksyisen arjen keskelle. Sain myös ohjeen Domino -neuletekniikkaan joka heti ensisilmäyksellä tuntui mielenkiintoiselta. Ehdottomasti teen paketin langoista jotain juuri tuolla tekniikalla :-)

KIITOS ihana SNY:ni <3

8 kommenttia:

 1. Kiva että tykkäsit. Toivottavasti jaksat vielä tuota Puro-lankaa, se nimittäin sopii hyvin tuohon Domino-neuleeseen :) t.SNY 29

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puro -lankaa löytyy niin ihanissa väreissä. Ja sitä oli myös mukava neuloa. Katsoin Novitan sivuilta juuri peittoa joka oli tehty Purosta Domino -tekniikalla, näytti todella upealta :-)

   Poista
 2. Kivan paketin olet saanut! Itse miettinyt myös tuota dominotekniikan opettelemista, mutta vielä on jäänyt vain suunnitteluasteelle :D. Jos saisi pari muuta työtä valmiiksi ennen kuin aloittaa mitään uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)
   Itselläni on myös monta keskeneräistä työtä joten ihan heti eivät nämä langat pääse puikoille.

   Poista
 3. Kaunis paketti. Dominotekniikka vois joskus opetella...

  VastaaPoista
 4. Iloista lankaa ja aivan nimensä veroista!
  Kiva paketti sinulle taas =D

  VastaaPoista
 5. Jukranpujut miten kaunista lankaa! Puro myös käyttäytyy sopuisasti neulottaessa,joten hyvä lanka siinäkin mielessä =) itsekin olen joskus miettinyt tuota Domino-tekniikkaa, mutta ihan vielä ei ole rohkeus riittänyt opettelemiseen... ehkä joskus, viimeistään sitt eläkkeellä!

  VastaaPoista