torstai 6. syyskuuta 2012

Syyskuun SNY

Ihanaa! Tänään sain elämäni ensimmäisen SNY -paketin :-)
Vinkkiä tulevasta paketista sain jo edellispäivänä joten monta kertaa päivässä kävin kurkkimassa Itellan sivuilla missä paketti kulkee. Tänään työpäivän jälkeen oli pakko käydä postissa kyselemässä pakettia ja sieltä se hyllystä löytyi! Äkkiä kotiin, nopeasti keittiön siivous ja sitten paketin kimppuun. Tällaisia ihanuuksia sieltä löytyi:


Uusi Moda -lehti johon aion illalla rauhassa tutustua. Kaksi kerää Novitan Puro -lankaa ihanissa syksyn väreissä! Siitä löytyy oranssia ja pinkkiä jotka molemmat kuuluvat suosikkiväreihin. Pitää tarkkaan pohdiskella mitä tästä langasta teen, jotain itselleni se on varma!
Lisäksi mukana oli herkkuja, eli Sadepäivän ilo -teetä. Sitä on kiva nautiskella sohvan nurkassa pimeinä syksyiltoina. Jospa tästä saisin motivaatiota siirtyä taas kahvista teenjuontiin....
Mieltä lämmitti myös kaunis syksyinen kortti johon SNY oli kirjoittanut terveisensä. KIITOS sinulle SNY:ni! Pakettisi oli oikein mieluinen ja sen myötä on mukava aloittaa syyskuu :-)

13 kommenttia:

 1. Onpa kiva, että sait piristystä päivään. Jospa lehdestä löytyisi sopivaa neulomista mitä kokeilla. Puro-lanka on aika monikäyttöistä, mutta peruslapasia EI kannata tehdä, se nimittäin käytössä huopui :) (nimim. kokemuksesta viisastuu)
  t. SNY 29

  VastaaPoista
 2. Voi, miten ihana paketti. Puro tosiaan huopuu :D.

  VastaaPoista
 3. Puroa pitää syksyllä kyllä neuloa....ihana paketti! terv willis / suvi-sisko.vuodatus.net

  VastaaPoista
 4. Kiva paketti ihanissa syksyn väreissä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista :-)
  Kaunis syksyinen Puro on alkanut hahmottua mielessäni. Otan neuvosta vaarin enkä tee lapasia :-)

  VastaaPoista
 6. Sny lähettikin oikein syksyisen väristä lankaa ja kivasti lehden verran ohjeitakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka on jo päässyt puikoille ja nyt sen syksyinen värimaailma tulee todella esiin! Ohje löytyi tällä kertaa ihan omasta päästä. En vielä paljasta mikä siitä tulee ;-)

   Poista
 7. Puro on pehmoista neulottavaa ja käytettävää. Olen neulonut lahjaksi kämmekkäät ja itselleni puseron, jonka möin työtoverille, langan hinnalla, kun tein liian kittanan. Värit sointuvat kauniisti Purossa.

  VastaaPoista
 8. Heh, sadepäivän ilo-teetä! Syyssateita siis tiedossa... hienon paketin olet saanut =) puron värisävyt ovta todella kauniiita ja tuon kortin kuvasta voi melkein kuula tunturipuron solinan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei ainakaan vielä ole sadepäiviä montaa ollut. Tänäänkin paistoi koko päivän kauniisti aurinko :-)
   Teetä on kyllä tullut juotua jo monta mukillista.....

   Poista
 9. Tuon Puro- langan väreissä todellakin toteutuu paremmin kuin hyvin syyskuun teema. Mahtavat värit!
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista