keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Terveisiä Tallinnasta


Viikonloppuna vietimme pienen loman tyttöporukassa Tallinnassa. Matkaseurana olivat esikoinen, isosiskoni ja siskontyttöni. Sää oli meille suosiollinen. Keväinen Tallinna oli jälleen kerran mukava matkakohde. Minähän tietysti etsin käsiini lähimmän lankakaupan ja teinkin hyviä ostoksia siellä. Alunperin oli tarkoitus lähteä käymään Karnaluksissa mutta se ei ole auki sunnuntaisin. Löysimme sitten Virukeskuksesta Lianna Löngad -käsityöliikkeen. Siellä oli iso valikoima merinovillalankoja! Meinasi tulla valinnan vaikeus mutta lopulta päädyin Lana Gatton Mignon -lankaan. Sitä oli tarjolla monta ihanaa väriä. Hinta ei päätä huimannut: 1,70€/kerä. En voinut ostaa lankoja ilman että minulla oli ajatus mitä niistä teen. Ostin kahdeksaa eri väriä, kutakin yhden kerän. Tarkoitus on neuloa kaksi raidallista makkarapipoa ihanissa pastelliväreissä. 


Vanhassa kaupungissa kävimme käsityöliikkeessä jossa oli tarjolla kaikkea mahdollista katajasta tehdyistä lusikoista villapaitoihin. Sieltä löysin ihania katajasta tehtyjä nappeja, hintaan 0,50€ kpl. Esikoinen on pitkään toivonut itselleen villasukkia joihin tulee neljä nappia kumpaankin sukkaan. Neiti sai itse valita mieluisat napit.


Samasta kaupasta löytyi myös pussillinen jämävilloja montaa eri väriä. Hinta 3 €/pss, ei mitään tietoa mihin näitä käytän mutta pakko oli ostaa kun oli niin edullista....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti